Deel mij!
Typ hier uw reactie:


06-07-2022 - EK G-hockey op Pinoké.

Van 6 juli t/m 9 juli organiseert Pinoké in nauwe samenwerking met de Europese Hockey Federatie en de KNHB het Europees Hockey Kampioenschap voor spelers met een verstandelijke beperking (het zgn. EHidC) . Er doen 9 landen mee, verdeeld over 3 poules van verschillend niveau. Het evenement vindt 2-jaarlijks plaats. Pinoké heeft de eer gehad het in 2017 ook al mee te mogen organiseren. Deze aankomende versie van het EK Parahockey zou eigenlijk in de zomer van 2021 worden gehouden, maar werd wegens Corona beperkingen een jaar uitgesteld. De technische leiding ligt - onder supervisie van een ervaren Toernooidirecteur - in handen van zgn. Youth Leaders, jonge enthousiaste hockeyers, die door de EHF worden opgeleid voor internationale functies in het hockey. De facilitering van dit toernooi is in handen van Pinoké.

Zowel de internationale staf als de die van Pinoké worden hoofdzakelijk vervuld door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Hier kunt u het programma bekijken.