Deel mij!
Typ hier uw reactie:


20-05-2022 - Neil Stronach Hardy van JC1 scoort het Auping doelpunt van de week.

Neil Stronach Hardy (Pinoké JC1) mag zich winnaar van de week noemen van het Auping Doelpunt van de Week. Stronach Hardy verslaat met bijna de helft van de stemmen de andere genomineerden en is daarmee de winnaar van deze editie van Auping Doelpunt van de Week. 

Stronach Hardy maakte het doelpunt in het Amsterdamse bos tegen Roomburg JC1. De koploper van de Super C-competitie won met 8-3, maar de treffer van Neil Stronach Hardy was het mooist. Na een solo waarin hij vier tegenstanders uitspeelt schiet de nummer 14 de bal fraai achter de keeper het net in. Met nog drie duels te gaan zijn de jonge steekneuzen goed op weg naar het kampioenschap.

Bekijk hier een video van de goal. Hij deed ons denken aan de kap-kap-kap goals van Zlatan Ibrahimovic voor Ajax.