Deel mij!
Typ hier uw reactie:


01-05-2022 - Historisch moment in de clubgeschiedenis: heren 1 haalt de play off's.

Heren 1 won vandaag met 3-0 van Rotterdam en hopt daarmee over Amsterdam dat van Bloemendaal verloor. Hierdoor is Pinoké zeker van de tweede of derde plaats. Daarmee ontloopt Pinoké kampioen en Europcuphouder Bloemendaal in de halve finale. Teletekst had het sterretje nog niet achter de naam van Pinoké gezet, dus dat hebben we zelf maar even gedaan.
Aankomende zondag spelen onze heren uit tegen Kampong dat de situatie, ook bij winst niet meer in eigen handen heeft. Amsterdam speelt uit tegen Den Bosch. Oranje Rood moet uit tegen Bloemendaal. HGC dat uit speelt tegen Hurley lijkt goede kaarten in handen te hebben. Gelukkig hoeven wij niet echt meer in spanning te zitten, hoewel de tweede plaats een thuisvoordeel op zou leveren in de play off's.

Bekijk hier de wedstrijdbeelden op Eyecons.