Deel mij!
Typ hier uw reactie:


06-03-2022 - Heren 1 wint op Bloemendaal met 1-2.

Bloemendaal – Pinoké 1-2

Koploper Bloemendaal leed voor het eerste sinds 14 maart 2021 weer een nederlaag in de Tulp Hoofdklasse Heren. Na het 1-0 verlies bij Den Bosch bleven de Mussen 21 wedstrijden op rij zonder nederlaag (W17 G4). Pinoké dat in de 63 eerdere ontmoetingen er 48 verloor, won dankzij een schitterende treffer van Sébastien Dockier die de bal ziedendhard vanuit een scherpe hoek aan de zijkant in het doel sloeg. Dat doelpunt maakte ook een einde aan een reeks van 26 thuisduels, een clubrecord, waarin Bloemendaal ongeslagen bleef. Thierry Brinkman tekende voor zijn twaalfde treffer van het seizoen en kwam daarmee in tien van de dertien speelronden tot scoren. Na rust had Tim Swaen verzuimd Bloemendaal op 2-0 te zetten. Zijn strafbal werd uit de benedenhoek geplukt door Pinoké-keeper Hidde Brink.

4. Thierry Brinkman 1-0
53. Morris de Vilder (sc) 1-1
54. Sébastien Dockier 1-2

Klik hier voor het videoverslag van Eyecons.