Deel mij!
Typ hier uw reactie:


12-02-2022 - Dubbel feest: Opening Elfi Dome en kampioenshuldiging.

Sinds begin december beschikt ook Pinoké over een eigen blaashal om zaalhockey te faciliteren. De Pinoké Elfi Dome staat op het eigen complex en biedt met twee zaalvelden een prachtige trainingsfaciliteit voor alle leden.
Door corona was er tot nu toe geen gelegenheid de hal feestelijk te openen, maar afgelopen zaterdag (12 februari) is dat alsnog gedaan. De hal werd geopend door het Schipholfonds, dat met een royale donatie de hal mede mogelijk heeft gemaakt. Ook aanwezig waren de andere sponsoren en de vrijwilligers die meer dan 3 jaar hebben gewerkt aan de realisatie.
Dat een blaashal het verschil kan maken bleek meteen in het (net) afgelopen zaalseizoen: zowel Dames als de Heren 1 haalde de play-offs in de hoofdklasse, en het eerste herenteam werd voor het eerst in de geschiedenis van de club landskampioen op het hoogste niveau in Nederland. Zij staan op de foto met de zaalschaal en hun medailles om de nek. Lees hier meer over de zaalfinale op 29 januari j.l. in Rotterdam.
Pinoké dankt het Schipholfonds, sponsoren en alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt deze mooie blaashal te realiseren.
(Foto's: Arjen Vos)