Deel mij!
Typ hier uw reactie:


29-01-2022 - heren 1 landskampioen in de zaal

Door een winst met 5-4 op HDM is Heren 1 voor het eerst in de geschiedenis van Pinoké landskampioen in de zaal geworden. Niklas Wellen, die ook werd verkozen tot de beste speler van de hoofdklasse, besliste de wedstrijd uit een strafcorner 20 seconden voor tijd. De schaal is van Pinoké.
Op de kampioensfoto ziet u op de achterste rij v.l.n.r. : Noud Schoenaker, Texas Bukkens, Morris de Vilder, Niklas Wellen, Pieter Sutorius met roze muts, Joppe Stappenbelt, coach Jesse Mahieu, coach Joep van der Loo, manager Jetze Oosthoek en technisch directeur en EHBO man Pieter Offerman.
Voorste rij v.l.n.r. : Hidde Brink, Miles Bukkens, Luka Wolff, Niek Merkus, Jannis van Hattum, Marlon Landbrug en Kaj Merckenbag. 
Als up op onderstaande foto klikt, ziet u een kort videofragment van de euforie. We hebben ook een uitgebreid verslag met alle details in PDF gemaakt op basis van het verslag op Hockey.nl .

Kijk hier de hele wedstrijd en de huldiging.