Deel mij!
Typ hier uw reactie:


20-01-2022 - Dennis Warmerdam gaat naar Bloemendaal

Dennis Warmerdam heeft Pinoke laten weten dat hij volgend seizoen (2022-2023) vertrekt bij Pinoké en zijn hockey carrière zal voortzetten bij Bloemendaal. We vinden het uiteraard erg jammer dat Dennis Pinoké na vele jaren gaat verlaten, maar we respecteren uiteraard zijn keuze en wensen hem alle succes in de toekomst.  Dennis heeft zich jaren lang volledig voor Pinoké ingezet en we mogen terugkijken op een zeer mooie en waardevolle periode, waarin uitstekend is samengewerkt. Mede door de inzet van Dennis hebben we belangrijke stappen gezet en resultaten behaald, waardoor het tophockeyklimaat binnen Pinoké naar een hoger plan is getild. Daar zijn we Dennis erg dankbaar voor en die ontwikkeling willen we natuurlijk voortzetten.