Deel mij!
Typ hier uw reactie:


04-01-2022 - Triest bericht over Matthijs Everard.

Lieve leden van Pinoké,
We hebben vreselijk nieuws over een van onze jonge seniorenleden, Matthijs Everard. Matthijs is op 4 januari, door een noodlottige val om het leven gekomen.

 Sinds de jongste jeugd heeft Matthijs met veel plezier, drive en succes bij Pinoké gehockeyd. Door de jaren heen is hij met zijn team vele malen Nederlands kampioen geworden. Ook heeft Matthijs zich ingezet voor de jongste jeugd als begeleider, coach en trainer bij onder andere het Steekneuzenkamp en de Playkids. 

 Hij heeft vele vrienden voor het leven gemaakt op Pinoké door zijn sportieve, vrolijke, grappige en altijd sociale houding. We zullen hem vreselijk missen.We wensen zijn ouders Arthur en Suzanne, zijn zus Julia, zijn team Jong Heren 1 en zijn vele andere hockeyvrienden heel veel liefde en kracht toe bij het verwerken van dit vreselijke verlies.

Namens het bestuur,
Astrid Ventevogel
Voorzitter

Op 20 januari 2022 stond in het Parool een In memoriam voor Matthijs.
De PDF van dat bericht kunt u hier nalezen.