Deel mij!
Typ hier uw reactie:


01-08-2020 - Onze nieuwe horeca manager Kim ten Have.

Per 1 augustus 2020 is Kim ten Have de nieuwe horecamanager van Pinoké. Daar zijn we als vereniging uiteraard erg blij mee.
In deze rol ondersteunt ze Dennis de Lugt, Exploitatiemanager, door (onder meer) operationeel leiding te gaan geven aan het horecateam, mee te draaien achter de bar en bijeenkomsten, evenementen en feesten/partijen te organiseren/begeleiden. Kim zal zorgen dat alles op horecagebied bij Pinoké op rolletjes loopt en dat de leden, vrijwilligers, sponsoren en gasten lekker kunnen ontspannen op onze vereniging! Met een schat aan horeca ervaring, haar enthousiasme, vlotte babbel én nieuwe ideeën kijken wij uit naar haar komst en een mooie samenwerking. Kim stelt zich hieronder voor.

Hi allemaal, 
Als nieuw lid van de Pinoké familie zal ik me even kort voorstellen: mijn naam is Kim ten Have, ben 25 jaar oud en geboren en getogen in Amsterdam. Ik heb de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier in de horeca gewerkt. Hierin heb ik verschillende functies vervuld en daardoor veel ervaring op kunnen doen. Ik hou van uitdaging en ben daarom super enthousiast om bij Pinoké als horeca manager aan de slag te gaan! Daarnaast hou ik van gezelligheid en sta ik altijd open voor een leuk praatje.
Kan niet wachten om iedereen te ontmoeten en om er samen een mooi seizoen van te gaan maken!
Groet,
Kim ten Have

Vertrek Gaby Meijer
Gaby Meijer heeft besloten om Pinoké na bijna 10 jaar trouwe dienst per 19 juli 2020 verlaten. Hij heeft ervoor gekozen om na jaren op onregelmatige tijden te hebben gewerkt zijn gezinsleven meer ruimte geven. Hij verhuist binnenkort met zijn gezin naar Zutphen (zijn schoonfamilie woont daar al) en zal daar op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Met zijn ervaring, instelling en enthousiasme hebben wij er het volste vertrouwen in dat hij een mooie baan zal vinden!
Wij zijn hem zeer erkentelijk voor alles wat hij voor Pinoké betekend en gedaan heeft. Voor Gaby is het een vreemde tijd om afscheid te nemen, hij had zich zijn afscheid natuurlijk anders voorgesteld. Uiteraard komt er (zodra de corona-maatregelen dat toelaten) gelegenheid om Gaby te bedanken en afscheid van hem te nemen.