Deel mij!
Typ hier uw reactie:


24-04-2020 - Een lintje voor Rene van Toledo

24 april 2020.
Het heeft Zijne Majesteit behaagd René van Toledo vandaag 24 april 2020 een Koninklijke Onderscheiding toe te kennen. Deze onderscheiding heeft hij, in verband met de corona crisis, digitaal uit handen van de burgemeester van Amstelveen ontvangen voor het vele en jarenlange vrijwilligerswerk dat hij verricht bij ons op de Hockeyclub Pinoké. René's partner Letty filmde zijn geëmotioneerde reactie. Klik of tap hier voor het gesprek van René met de burgemeester. Onze voorzitter komt ook nog even in beeld op de achtergond.
René is benoemd met de Koninklijke Onderscheiding tot Lid in de orde van Oranje-Nassau. Wij feliciteren René van harte met deze hele mooie Koninklijke Onderscheiding.

Het bestuur van Pinoké