Deel mij!
Typ hier uw reactie:


10-04-2020 - Hockey.nl blikt terug op de woeste feesten op Pinoke.

Vanaf 1971 zette Pinoké met zijn nieuwe clubhuis een standaard die door veel andere clubs werd gevolgd. Met name de horeca-inkomsten betaalden de kosten van de bouw van het clubhuis binnen enkele jaren terug. Als er met name op zondag een feestje was op Pinoké, kwamen de leden van alle clubs uit de omgeving naar het Chalet. Pinoké had het lekkerste bier en de leukste meiden. Dat was een aantrekkelijke omgeving om het eind van je zondag door te brengen. De Steekneuzentoernooien werden legendarisch. In de drie dagen van een paasweekend werd een baromzet gedraaid waar een kroeg in het centrum in Amsterdam meer dan een een maand voor nodig had.

Hockey.nl laat redacteur Sander Collewijn (tevens oud Hurley speler) terugblikken in een artikel dat u hier kunt lezen.