Deel mij!
Typ hier uw reactie:


22-04-2018 - ‘Deze dag stond in het teken van Dennis’

‘Het besef dat hij hier nooit meer in onze kleedkamer met z’n stick in de hand zal zitten komt heel hard aan. Dat is zó verdrietig. Aan de andere kant is het mooi om het zo met elkaar te kunnen delen. Dit was een waardig afscheid’, vatte Pinoké-coach Jesse Mahieu het emotionele en overweldigende afscheid van de zieke Dennis Warmerdam goed samen. Warmerdam zal door een kwaadaardige tumor in zijn rechterarm nooit meer tophockey spelen. De spits werd zondag letterlijk en figuurlijk gedragen door de club en zijn teamgenoten, waarbij niemand het droog hield. Pinoké speelde thuis tegen Amsterdam.
Bekijk hier een mooie video van Hockey.nl over deze dag.

Beide teams deden de warming up met het rugnummer van Dennis op hun shirt.