Deel mij!
Typ hier uw reactie:


07-12-1938 - Pinokkio 1 in Hockey Sport

Uit de Hockey Sport van maart 1938. 
De eerste teamfoto die we hebben teruggevonden van een team van onze club. Van O.K. is helaas geen enkele teamfoto teruggevonden van een team dat competitie speelde. De achterste linie zit vooraan. De middenlinie in het midden en de vijfmans voorhoede staat achteraan. Pinokkio bestond op dit moment nog geen twee jaar.

Speciaal-opname Hockey Sport.
Achterste rij van links naar rechts: Wilmer, Nuver, Riedijk, Filedt Kok, v.d. Veen.
Midden: Gerrits, Cornelissen, Deggeler. Voorste rij: Visser, Couzy, v. Hoeven. Otto Cornelissen was oprichter en de eerste voorzitter van Pinokkio en Piet Filedt Kok was ook zeer actief hoewel hij nooit in het bestuur heeft gezeten. In hoofdstuk 14 van het lustrumboek uit 2004 (op  bladzijde 361) leest u meer over Piefka (zijn bijnaam) die ook erelid was van Pinokkio.