Deel mij!




Typ hier uw reactie:


20-05-2004 - Foto van alle aanwezige (oud) bestuursleden.

2004-05-20 Teams van Toen op Pinoké.
“Als je een “gewone” reünie houdt dan besluit iedereen op het laatste moment om toch maar niet te komen. Of mensen lopen de hele tijd te zoeken naar vrienden die niet zijn gekomen”. Dat was het realistische advies van Frans van der Lee toen we begonnen te denken wat we voor oud leden konden doen. Daarom ontstond het idee om oude teams in hun geheel uit te nodigen en ze zelf een tegenstander uit te laten zoeken.

Het werd een doorslaand succes. Want het vermoeden bleek gerechtvaardigd dat men oud teamgenoten niet in de steek zou laten. Er kwamen negentien teams met aanhang en tegenstanders. Het werd een dag om nooit te vergeten. Zowel voor de oude hap die zijn Pinoké nog bijna precies zo terug vond als het vroeger was, als voor de huidige jeugdleden die zich de deelname aan zo’n feestje niet lieten ontnemen.

De groepsfoto is van van alle aanwezige (oud) bestuursleden tijdens de Teams van Toen dag. Klick op tap hier voor de foto op groot formaat.
Staand v.l.n.r.: Ewoud Goudswaard, Rein de Waal, Odo Brunner, Barend Jan Luijtze, Pascale Toutenhoofd, Bert van Haagen, Paul Bakker, Alexander Huijgen, Marjan Icke, Klaas Bleeker, Jetske Verbij-van Hoekel, Claas Roozekrans, Kempe Kruisbrink, Cees Lebon, Caro van Dijk, Nella (Wilmink) van Braam, Max Koops en Allard van Woerden. Middelste rij v.l.n.r.: Rob van de Pol, Hans Beerendonk, Margreet Bleeker, Samuel Reinders Folmer, André de Goederen, Joop (van Berckel) Smit, Frans van Panthaleon van Eck, Els Lelijveld-Arens en Pieter van Oordt. Voorste rij v.l.n.r.: Cees Smit, Marlieke Oltmans, Jaap le Cosquino de Bussy, Hein Lier, Edward James, Toon Bovenlander, Chris van Gent, Frans van der Lee, Clim Meijer, Luc Levi en Ineke Ruiter. Op de voorgrond: Eric van Daal (links) en Marielle Bodewes. De foto is gemaakt door Mieke Vaas. De vet gedrukte namen zijn personen die de functie van voorzitter hebben bekleed.