Deel mij!
Typ hier uw reactie:


10-04-2000 - Heren 1 terug naar de hoofdklasse.

Op 10 april 2000 slaagde Heren 1 er door kampioen te worden weer in om terug te keren naar de Hoofdklasse.
Op de onderste foto staand v.l.n.r.: "steun en toeverlaat" Pieter Offerman, met de vinger omhoog Jan Stappenbelt, onder hem Bart Holla (met de legguards nog aan), Ferko Spits, Maarten Hoedemaker, Vincent de Braak, Jesse Mahieu, coach FritsSträter, Michiel Franken, daarachter manager Frank Grimbrère, Piet Hein Goosen, Daan Goote en Stijn Rohof. Op het middenniveau v.l.n.r.: Murk Spits, Frank Nowee en Jan Willem Roest. Daarvoor v.l.n.r.: Stijn Bult met champagnefles, aanvoerder Kees Jan Bordes, Jan Job van Dijk, Sies Joosten, Jeroen Koops en Chris Knijf.

Hockey Magazine belde de volgende dag met Ferko Spits. Klik of tap hier.

Op woensdag 12 april stond een uitgebreider verslag in de krant