Deel mij!
Typ hier uw reactie:


01-06-1987 - Heren 1 kampioen!

1987 Heren 1 kampioen op doelsaldo en promoveert naar de hoofdklassse.

Op de foto staand v.l.n.r.: cheerleader Marijke van Gent (tegenwoordig mevrouw Hinnen), coach Pieter Offerman, Martin Bennis, aanvoerder Thijs Clement, Erikjan Hinnen, Frank Schermer, Hans Kok, manager Hans Beerendonk en Hans Reuver.
Geknield v.l.n.r.: Dankert Westbroek, Rogier Beerendonk, Godert Vinckesteijn, Bert van Haagen, Pieter Kodde, Timo Hoogeboom, Sander Kiës en liggend Geert Wilmink. Op de foto ontbreekt Eddie van der Zee.

De eindstand in de overgangsklasse B was in de kop:

1. Pinoke 34 punten doelsaldo 34
2. Laren 34 punten doelsaldo 31

Het succes begon met het aanstellen van Pieter Offerman aan het begin van het seizoen 1986-1987. Voorzitter Rob van de Pol was aangenaam verrast door Pieter boute ambitie; "Naar de Hoofdklasse promoveren". Het het complete verhaal kunt u lezen in dit hoofdstuk uit het lustrumboek van 2004.