Deel mij!
Typ hier uw reactie:


01-05-1983 - 1983 Heren III twee keer op rij kampioen

In het voorjaar van 1983 wordt Heren III voor de tweede keer in successie kampioen.
Heren III was in het seizoen 1980-1981 al kampioen geworden in dereserve tweede klasse. In het jaar daarop promoveerde dat elftal met nagenoeg hetzelfde team in één keer door naar de reserve promotieklasse.
Dit was een aansprekend resultaat voor trainer Diek Mos die in 1980 was gekomen om beide subtop teams naar een hoger niveau te loodsen.
Hij werd in drie van de vier gevallen kampioen. Te weten één keer in 1981 met heren II dat hij coachte en twee keer met drie dat hij trainde in seizoen 1980/81 en op onderstaande foto uit seizoen 1981/82.

Op de teamfoto staand v.l.n.r.: Peter Bennis, Hans Kuipers, Jan Schu?ller, Gijs van Seventer, trainer Diek Mos, Job de Groen, supportster Carola Beerendonk en Dolf van den Bos.
Zittend v.l.n.r.: aanvoerder Jan Hein Allema, Bonno Mijnlieff, Sander Struyk en voor hem supportster Willemijn Stuit. Voor haar ligt haar broer keeper Ido Stuit. Helemaal vooraan liggend Marc Bovenlander, de latere Mister Pinoké.