Deel mij!
Typ hier uw reactie:


01-03-1965 - Jongens C1 met veel prominenten in 1965.

Staand v.l.n.r.: Maarten Brouwer, Ernst van de Geer, Rens Pool, Cees van Scherpenzeel, coach Henk Rikse, Bart Pauw en Gertjan Leijdekkers.
Geknield v.l.n.r.: Eelco de Vries, Evert van den Bos, Roelant Oltmans en Derk Sauer.

Henk Rikse kan dus met recht zeggen dat Roelant Oltmans het hockeyen nog van hem heeft geleerd. Derk Sauer werd later mediamagnaat in Moskou. Evert van den Bos verhuisde met zijn familie naar het Gooi, speelde vele jaren in de hoofdklasse en haalde 14 caps in Oranje. Eelco de Vries stond bij Laren als keeper achter hem. Over Roelant hoeven we natuurlijk niets te zeggen. Veel wedstrijden in Pinoké heren I, als coach landstitels en europacups met Bloemendaal, wereldtitels met Oranje-dames en heren en niet te vergeten Olympisch goud.  En hij selecteerde in december 2004 twee leden van zijn oude club voor het Nederlands elftal: Jeroen Koops en Benjamin van Kessel.