Deel mij!
Typ hier uw reactie:


04-07-2010 - 4 juli 2010 de Zilverlingen nemen afscheid van de Chalet.

Adieu Chalet. Met veel weemoed maar vooral vrolijke herinneringen kwamen de Zilverlingen voor het laatst bij elkaar bij de Chalet.
Er werd natuurlijk een mooie groepsfoto gemaakt (door Hans Bakema van studio 18.nl). Klik op tap hier voor een grote afbeelding van de foto met de namen (v.l.n.r.) erbij.
Op de foto ziet u de volgende personen voorste rij v.l.n.r.: Mia ten Brink-Mulder,  Olga Jurrema †, Fred Kramer, Frans van der Lee †, Dick Jurrema †, Joke van Blijswijk, Joep Wilmink, Marjan Icke met voor haar Bommel, Zus Bovenlander †, Hetty Beerendonk, Hans Beerendonk †, Hans Oostenbroek en Marc Bovenlander.
Middelste rij v.l.n.r.: Jacqueline van der Heijden, Paul van der Heijden, Friso ten Brink, Mark Wilmink, Joost Wiggelendam, André de Goederen, Kees van Meel, Yvonne de Goederen, Jaap le Cosquino de Bussy, Jet Heij, Frans van Panthaleon van Eck, Dan Tailleur †, Marijke Bovenlander, Rob Bovenlander, Marc Beerendonk, Hans Kok, Geert Wilmink, Jaap van Willigenburg, Taco Jurrema, Nol Phijffer, Martin Bennis, Marcelle Bovenlander en Esso Noordhoff.
Achterste rij v.l.n.r. : Pauline Beerendonk-Jansen, Pauline Wilmink-Specken, Corelle van de Bos-Bos, Dolf van den Bos, Jeroen van Heugten, Arbo den Burger, Hans Oostenbroek †, Cedric de Breet, Melany Peleg, Stef Jurrema, Martijn de Breet, Mireille Mol-Reddering, Rogier Beerendonk, Bart Hulsman, Nella Wilmink-van Braam, Barbara Stuyt,  Frank Bakker,  Kempe Kruisbrink,  Netty van Willigenburg en Boudewijn Mol.

Gegevens per 6 april 2020